Website ontwikkeling

Bij meeda doen we naast het ontwerpen van websites ook de ontwikkeling ervan. Met onze ervaring bouwen we de website in een gebruiksvriendelijke omgeving, zodat jij na de oplevering ook je eigen website gemakkelijk kan aanpassen. 

Een WordPress website

Bij meeda maken we gebruik van het gratis content management systeem (CMS) WordPress. Dit systeem geeft ons en jou de mogelijkheid om ‘Next level’ te gaan met het bouwen van websites. 

Hoe fijn is om nadat je website is opgeleverd zelf je website te kunnen aanpassen zonder technische kennis? We bouwen je website zó op dat je zelf in de hand hebt hoe je communiceert naar je klanten. 

Met de “Drag & Drop” tool verschuif je met het grootste gemak tekst vlakken of pas je afbeeldingen aan op je website. 

Gemakkelijk te beheren

Scoren in Google

Om echt te kunnen scoren in Google is het belangrijk dat je website op de juiste manier is geoptimaliseerd. Zo is de user experience belangrijk, zijn lage laadtijden essentieel en moeten zoekwoorden juist worden ingesteld. 

Om te blijven scoren in Google is het belangrijk om je website goed te blijven analyseren. Door gebruik te maken van Google Analytics en Google Search Console houden we je positie in Google hoog. 

De geen gestuntel strippenkaart

De geen gestuntel strippenkaart is er speciaal voor iedereen die geen gestuntel wilt bij het aanpassen van een website. Even snel andere foto’s toevoegen, aanpassingen in het menu of misschien wel een andere blog? Met de geen gestuntel strippenkaart regelen wij dit gemakkelijk voor jou! Hiermee betaal je eenmalig een vast bedrag. 

Welke voordelen heb je met de geen gestuntel strippenkaart?

Neem voor meer informatie over de strippenkaart contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan