Online marketing

Na weken lang hard werken aan jouw website, is het dan eindelijk zover: de website kan live! Voorkom dat het stil blijft op je website en maak gebruik van online marketing. Met online marketing kunnen wij jou helpen de doelgroep te bereiken. 

Social media

Geen enkel bedrijf kan eigenlijk meer zonder social media. Social media is namelijk dé manier om interactie te creëren met je doelgroep. Met social media maak je het mogelijk om beter in te spelen op behoeftes van jouw doelgroep. 

Door middel van social media is het gemakkelijk om persoonlijk met jouw klanten in contact te komen of de vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Met behulp van social media campagnes zorgen wij ervoor dat u niet alleen meer bezoekers krijgt, maar ook nieuwe potentiële klanten aantrekt. 

Om te kunnen scoren in Google is het belangrijk dat je website goed geoptimaliseerd is. Je kunt mooi geschreven content hebben op je website, maar wanneer Google dit niet snapt zal jouw website nooit hoog eindigen in Google. Het hoog eindigen in Google is niet het enigste voordeel van zoekwoorden optimalisatie. Zoekwoorden optimalisatie, ofwel SEO zorgt ervoor dat je de juiste bezoekers krijgt op jouw website. Het heeft een langdurig en goedkoop effect, want bezoekers die je krijgt via zoekmachines betaal je niks voor.

Zoekwoorden optimalisatie (SEO)

Google monitoring

Google monitoring gaat nog één stapje verder dan zoekwoorden optimalisatie (SEO). Om echt alles uit je website te halen is het belangrijk dat je het continu analyseert. Google Monitoring maakt dit mogelijk. Wij maken gebruik van Google Analytics en Google Search Consule om je positie hoog te houden in Google. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan