"Samen bundelen we onze krachten en geven we jouw bedrijf de kans om online te groeien."

Davy Kamerbeek & Esmeé Kamerbeek

Over meeda

Vanaf 2020 helpen wij bedrijven met het behalen van online succes. Of het nou gaat om een complete website of hulp bij het starten van social media, voor meeda is niks te gek. Heb je al een website maar is hij toe aan vernieuwing of is jouw website al helemaal goed maar niet leesbaar op een mobiele telefoon en tablet? Maak met ons een afspraak en samen kijken we wat mogelijk is voor jouw bedrijf. 

Omdat het allemaal start met een mooie website

Het hebben van een website voor jouw bedrijf is anno nu niet meer weg te denken. Een website zorgt er namelijk voor dat je heel goed kunt communiceren naar jouw doelgroep. Tevens ben je met een website altijd online voor jouw klanten. Klanten kunnen namelijk dag en nacht informatie vinden zonder jouw aanwezigheid. Wanneer je online wilt groeien met jouw bedrijf, is een goed geoptimaliseerde website onmisbaar. Een geoptimaliseerde website zorgt er namelijk voor dat je beter zichtbaar bent voor je doelgroep en hierdoor groeit jouw online succes. 

 

Davy Kamerbeek

Sinds mijn 14e jaar ben ik al gefascineerd van het internet. Mijn aandacht gaat vooral uit naar de werking en het uiterlijk van een website. Tijdens mijn studie mediatechnologie heb ik van websites bouwen en ontwerpen mijn passie kunnen maken. 

Op dit moment zit ik 7 jaar in het vak en heb ik talloze websites gebouwd voor verschillende klanten .

Davy Kamerbeek - Webdesigner - Webdeveloper
Esmeé Kamerbeek - Communicatiespecialist

Esmeé Kamerbeek

Van jongs af aan had ik al de droom om ooit een eigen bedrijf te beginnen. Tijdens mijn studie op het mbo, is mijn passie voor marketing en communicatie geboren. Na het behalen van mijn HBO diploma Communicatie wist ik het zeker: ik wil leren hoe ik bedrijven advies kan geven om hun communicatie naar de klant toe te verbeteren. Want in mijn ogen kan geen enkel bedrijf zonder communicatie. Momenteel ben ik werkzaam als product marketeer bij Carpetright en ben ik verantwoordelijk voor de online presentatie van alle producten. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan